Motivul pentru care FC Argeș a menajat șase titulari în partida cu CFR Cluj din play-off

Motivul pentru care FC Argeș a menajat șase titulari în partida cu CFR Cluj din play-off

FC Argeș a pierdut umilitor partida cu CFR Cluj de sâmbătă seara, scor 0-6 în runda curentă de Liga 1, în faza de play-off, însă există fără îndoială un motiv pentru care am avut o așa diferență de valoare între cele două echipe.

Argeșenii și-au menajat o mare parte dintre titulari, e vorba de șase oameni de bază, pe Iasmin Latovlevici, Grigore Turda, Costinel Tofan, căpitanul Ionuț Șerban, Meza Colli sau Cristi Tănase. Iar motivul este unul clar, urmează pentru alb-violeți returul din semifinala Cupei României de la mijlocul săptămânii viitoare, cu FC Voluntari.

ADVERTISING

Pe lista de mai sus poate fi trecut chiar și fundașul Joao Miguel, cel care a gafat decisiv în meciul tur cu CFR Cluj, el fiind o prezență constantă în primul 11 al lui FC Argeș.

Față de meciul trecut cu FCSB, scor 0-4 pe Arena Națională, la Argeș au mai evoluat doar 4 jucători: Dobrosavlevici, Raynov, Dumitrașcu și Viana.

FC Argeș e pe ultimul loc în play-off, cu 7 eșecuri și o singură victorie. Miercuri, gruparea din Pitești va evolua în returul cu Voluntari din careul de ași al Cupei, acolo unde trebuie să întoarcă de la 0-2 din prima manșă.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!