Moruțan și Cicâldău pot rămâne fără antrenor la Galatasaray

Moruțan și Cicâldău pot rămâne fără antrenor la Galatasaray

Fotbaliștii români Olimpiu Moruțan (22 de ani) și Alexandru Cicâldău (24) pot primi o veste importantă la debutul anului 2022.

Ei pot rămâne fără antrenorul lor prinicipal de pe banca lui Galatasaray, ”Împăratul” Fatih Terim, cel care este dorit de Benfica Lisabona, echipă calificată în optimile Champions League.

Benfica l-a demis recent pe reputatul Jorge Jesus, care a avut un conflict dur cu jucătorii săi, iar acum este în căutare de un antrenor principal cu experiență. Iar Rui Costa, președintele vulturilor alb-roșii îl preferă pe Terim.

„Președintele Rui Costa are în minte un antrenor cu experiență, pe stilul lui Jorge Jesus. Un tehnician precum Fatih Terim, care l-a și antrenat, este potrivit pentru modul lui Rui Costa de a privi fotbalul”, scriu turcii de la cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

Terim este în mare dificultate la Galata în acest sezon. Gruparea Cim Bom este pe locul 10, tocmai a fost eliminată din Cupa Turciei de penultima clasată din liga secundă, Denizlispor, după penaltiuri, iar singura veste bună vine din cupele europene, acolo unde turcii sunt calificați în primăvara Europa League.

Chiar și suporterii și-au pierdut răbdarea, ei scandând demisia după ultimul eșec răsunător de pe teren propriu cu Denizli.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!