Cine este fotbalistul pe care Gică Hagi i l-a recomandat lui Terim la Galatasaray: "E mult mai talentat decât mine!"

Cine este fotbalistul pe care Gică Hagi i l-a recomandat lui Terim la Galatasaray: "E mult mai talentat decât mine!"

După un meci amical jucat în această toamnă în luna septembrie între Farul Constanța și Galatasaray, meci câștigat de elevii lui Hagi cu scorul de 3-1, marea legendă a fotbalului românesc i-a făcut o recomandare interesantă fostului său antrenor.

Partida a avut loc la Istanbul, moment bun pentru o reîntâlnire intre Împăratul Terim și fostul său elev, regele de la Galata.

La capătul partidei mai sus amintite, Hagi a stat de vorbă cu Terim personal și i l-a recomandat pe Enes Sali, tânărul său jucător, cel care de curând a devenit cel mai tânăr debutant la echipa națională, la doar 15 ani, în luna noiembrie, în partida cu Liechtenstein din preliminariile CM 2022.

"E mult mai talentat decât mine, vei auzi lucruri mari despre el. E foarte talentat. Nu e ușor să găsești un jucător la fel de talentat ca el", ar fi spus Gică Hagi, conform publicației turcești Haber Alani.

ADVERTISING

Într-un meci recent din Liga 1, dintre Farul și Academica Clinceni, Sali a devenit și cel mai tânăr marcator din istoria primei divizii din România.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!