Galatasaray e eliminată rușinos din Cupa Turciei de o codașă a ligii secunde, într-un meci în care Moruțan a oferit o pasă de gol

Galatasaray e eliminată rușinos din Cupa Turciei de o codașă a ligii secunde, într-un meci în care Moruțan a oferit o pasă de gol

Olimpiu Moruțan termină anul 2021 foarte bine cu o prestație excelentă în tricoul celor de la Galatasaray, însă într-un meci în care fosta formație a lui Gică Hagi s-a făcut de râs în Turcia.

Fostul jucător de la FCSB a dat o pasă de gol pentru formația Cim Bom în jocul din Cupa Turciei disputat marți seara contra celor de la Denizlispor. Un meci nebun însă, terminat cu o eliminare dramatică a Galatei, abia în faza 16-imilor de finală.

A fost 3-3 la capătul primelor 90 de minute, iar Moruțan a contribuit decisiv la golul de 3-2 al gazdelor, gol marcat de Mostafa în minutul 50.

ADVERTISING

Și Moruțan și Cicâldău au fost titulari pentru Galata, însă primul a ieșit de pe teren în minutul 82, iar Cicâldău a evoluat doar în prima repriză.

Denizlispor, echipă aflată pe penultimul loc în liga a doua, a condus cu 2-1, iar egalarea la trei a venit incredibil în al 9-lea minut de prelungire!

S-a trecut după prelungiri la executarea loviturilor de departajare, iar acolo Denizli a câștigat cu 6-5, singura ratare venind din partea Galatei, prin Caglayan.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Interesant este că prestația bună a lui Moruțan vine într-un moment în care cei de la Galata se gândesc mai degrabă la o despărțire de internaționalul român, pe care au plătit 3,5 milioane de euro celor de la FCSB.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!