Momente terifiante în Cupa Qatarului. Un fotbalist francez s-a prăbușit pe teren după 17 minute (Video)

Momente terifiante în Cupa Qatarului. Un fotbalist francez s-a prăbușit pe teren după 17 minute (Video)

Momente cu adevărat teribile au avut loc sâmbătă seara în cadrul unui meci din Qatar, acolo unde fotbalistul Andy Delort a fost protagonistul unor momente dramatice.

În finala Qatar Stars Cup, disputată între Umm Salal și Al Arabi, Delort, 32 de ani, legitimat la Umm Salal SC, s-a prăbușit pe teren în minutul 17 și a avut nevoie de intervenția de urgență a medicilor.

Jucătorul care reprezintă naționala Algeriei a început să facă semne disperate spre banca sa în minutul 17, iar apoi în câteva secunde s-a prăbușit pe gazon, fără să fi fost atins de cineva, suferind apoi mai multe convulsii.

Medicii au intervenit prompt din fericire și i-au acordat primul ajutor, apoi Delort a fost urcat în ambulanță și dus la primul spital. Conform presei locale, starea lui Delort este stabilă, el fiind în afara oricărui pericol, iar jurnaliștii de la Ouest France au notat că acesta ar fi suferit o criză de epilepsie.

ADVERTISING

Delort deschisese chiar scorul în această finală, cu capul, în minutul 7, după o lovitură de la colț. A fost o finală nebună în Qatar, care s-a terminat 4-4 după primele 90 de minute, iar trupa francezului s-a impus la penaltiuri.

Delort e născut în Franța, are foarte multe partide bifate în Ligue 1 pentru formații precum Metz, Ajaccio, Caen, Toulouse, Montpellier, Nice și Nantes. Cu o cotă de 6 milioane de euro în prezent, el a ajuns vara trecută în Qatar după ce a fost transferat de la Nantes pentru 2,5 milioane. În primele 20 de meciuri disputate în tricoul celor de la Umm Salal, Delort a reușit 13 goluri și 6 pase decisive.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!