Mirel Rădoi, pus la zid de un jucător legendar al României: „Dacă n-ai rezultate, trebuie să se întâmple ceva”

Mirel Rădoi, pus la zid de un jucător legendar al României: „Dacă n-ai rezultate, trebuie să se întâmple ceva”

Actualul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, Mirel Rădoi, e pus la zid de un fost mare jucător al primei reprezentative, care îl atacă pe fostul stelist după ultimele sale rezultate foarte slabe de pe banca tehnică.

Fostul mare jucător la Steaua, dar și la echipa națională, Marcel Răducanu spune că Rădoi a greșit precum Gică Hagi la timpul său petrecut la echipa națională.

După 11 meciuri petrecute ca selecționer, Rădoi are deja 6 înfrângeri, ultimele 2 fiind antologice: 2-3 cu Armenia și 1-2 cu Georgia.

„Prea mult timp nu va mai avea Rădoi. Dacă n-ai rezultate, trebuie să se întâmple ceva. Mie-mi place de Rădoi, dar a făcut greşeala să ia echipa naţionala înaintea unei echipe de club, aşa cum a făcut şi Hagi”, a declarat Răducanu pentru televiziunea DigiSport.

Cum explică Nicolae Dică eșecul naționalei României în meciul amical cu Mexic

Fotbalistul care a trecut în cariera sa și pe la Borussia Dortmund spune că pe un antrenor trebuie să îl țină pe banca tehnică doar rezultatele: „Rădoi are nevoie de rezultate. L-am avut pe Daum, nu a putut face prea mult. Apoi a fost Contra, nici el n-a avut rezultate. Rădoi nu prea are o generaţie fericită! Vrea să construiască ceva, dar trebuie să ai şi jucătorii care să joace acest sistem.

Nu sunt jucători! Ei, săracii, se zbat şi vor, dar nu pot mai mult! Asta este problema mare. Parcă se blochează la meciurile oficiale şi nu mai dau randament. Sunt chestii care se văd şi mă doare. Mulţi vor să joace pe afară, dar cum să ajungi aşa?!”, mai puncta Răducanu.

România va înfrunta Anglia într-un amical de gală duminică de la ora 19, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

Ultimul meci direct a avut loc la EURO 2000, acum 21 de ani, câștigat de echipa noastră dramatic, scor 3-2.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Situație bizară la Roland Garros, acolo unde primele trei favorite au fost eliminate înainte de optimi. Se mai întâmplase o singură dată în era Open

Gareth Bale își anunță retragerea din fotbal după EURO 2020

Mai mulți cetățeni din Irak și Afganistan, printre care și 12 copii, au traversat Dunărea ilegal, cu o barcă

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!