Mirel Rădoi își avertizează jucătorii

Mirel Rădoi își avertizează jucătorii

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, a tras un „semnal de alarmă” în ceea ce priveşte partida cu Petrolul Ploieşti, de sâmbătă, precizând că jucătorii săi nu sunt dinainte câştigători doar pentru că Gabriel Tamaş şi-a reziliat contractul cu formaţia prahoveană.

„Aş vrea să trag un semnal de alarmă, pentru că nu aş vrea să trecem din nou prin momentele prin care am trecut la partida de la Hermannstadt, care avea probleme financiare, sau la meciurile cu CFR Cluj sau FC Voluntari. Acest momente ne-au relaxat şi din acest punct de vedere situaţia se aseamănă acum. Pentru că în aceste zile cu plecarea lui Gabi Tamaş, un lider, nu aş vrea să se creadă că vom lua trei puncte doar pentru că au pierdut un jucător important. Poate fi la nivel de grup o motivaţie în plus, oricare poate fi suplini absenţa lui. Ne va aştepta un meci destul de complicat. Tamaş este un jucător important, dar s-ar putea ca acest lucru să îi motiveze pe ceilalţi. De fiecare dată când întâlnim un adversar trebuie să aibă o problemă şi noi trebuie să-i ajutăm, cum suntem băieţi buni. Uşor, uşor, în ultima perioadă, în deplasare, am devenit leuţi, uşor, uşor trebuie să devenim lei, aşa cum arată şi sigla clubului”, a declarat Rădoi, vineri, într-o conferinţă de presă.

ADVERTISING

Tehnicianul a identificat unele probeleme ale echipei sale din ultima perioadă şi aşteaptă o reacţie pozitivă din partea jucătorilor săi: "Statistica arată că primim goluri în a doua jumătate, trebuie să ne păstrăm concentrarea în toate cele 90 de minute. Ajungem cu uşurinţă să ne dominăm adversarul, dar nu reuşim să marcăm, iar adversarul reuşeşte să marcheze foarte uşor. E vorba de o relaxare. Dacă reuşim să ne menţinem concentrarea 45 de minute ar trebui să facem acelaşi lucru şi în următoarele 45 de minute. Avem foarte multe goluri primite. Aştept o reacţie din partea lor, ca să îmi treacă supărarea ar trebui să câştigăm mâine seară fără gol primit".

ADVERTISING

"În lot nu vor fi schimbări foarte multe, poate în primul 'unsprezece', pentru că nu suntem în număr foarte mare. Nu putem să trimitem jucători la echipa a doua. Eu aştept cu nerăbdare meciul de mâine seară să văd o reacţie din partea jucătorilor, să vedem ce putem face ca să remediem aceste ultime episoade pe care le-am avut. Avem trei meciuri într-o săptămână în care putem să remediem greşelile pe care le-am făcut în ultima lună. Vom întâlni un adversar rănit, dar nici noi nu venim după multe victorii. Suntem răniţi în orgoliu şi asta trebuie să conteze. Trebuie să fim concentraţi din minutul 1 până în minutul 90. E clar că la nivel de atitudine şi concentrare stăm bine, numai că nu o arătăm pe toată durata partidei. Dacă vom crede că ne va fi uşor prin prisma prezenţei noastre în teren, ne înşelăm. Degeaba vorbim de valoare, dacă intrăm la fiecare partidă şi facem greşelile astea", a adăugat Mirel Rădoi.

ADVERTISING

Universitatea Craiova va întâlni formaţia Petrolul Ploieşti, sâmbătă, de la ora 21:00, pe stadionul "Ion Oblemenco", într-o partidă din cadrul etapei a 14-a a Superligii.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇