Mircea Lucescu primește replica după declarațiile vehemente făcute în Ucraina

Mircea Lucescu primește replica după declarațiile vehemente făcute în Ucraina

Mircea Lucescu este acuzat de ipocrizie în Ucraina după ce s-a plâns că a pierdut meciul cu Șahtior Donețk din cauza coronavirusului.

Unul dintre cei mai cunoscuți analiști sportivi din Ucraina, Alexander Denisov, susține că Lucescu a uitat că a câștigat meciul cu Oleksandria după ce formația adversă a avut lotul decimat masiv de pandemia de coronavirus.

"Cu o echipă decimată, Oleksandria a mers la Kiev pentru meciul cu Dinamo. De ce a tăcut Mircea atunci? De ce a fost tăcut și n-a zis: Cum putem juca, hai să amânam pentru că altfel COVID va învinge și nu ar fi fair play?", a afirmat Denisov, potrivit sport.ua.

ADVERTISING

Amintim că Mircea Lucescu a fost vehement la conferința de presă susținută după derbiul dintre Dinamo Kiev și Șahtior Donețk, scor 0-3.

Dinamo Kiev n-a avut la dispoziție peste 10 jucători, infectați cu Covid-19, iar tehnicianul român este convins că meciul trebuia amânat.

„Niciodata nu ar fi trebuit jucat un asemenea meci în asemenea condiții!”, a tunat Mircea Lucescu la conferința de preșa de după meci.

„Astăzi a câștigat Covid și a pierdut fair play-ul! Acesta este comentariul meu. Dacă situația era inversă, eu niciodată nu aș fi acceptat să joc în asemenea condiții. Campionatul ar trebui decis de forma echipelor, nu de Covid. Atât am de zis”, a punctat tehnicianul român.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇