Mircea Lucescu îl laudă pe jucătorul ucrainean pe care Chelsea va plăti 100 de milioane de euro: „E copia lui Mbappe”

Mircea Lucescu îl laudă pe jucătorul ucrainean pe care Chelsea va plăti 100 de milioane de euro: „E copia lui Mbappe”

Chelsea va plăti o sumă amețitoare pentru un jucător ucrainean de la Sahtior Donețk, Mykhailo Mudryk (22 de ani).

Iar Mircea Lucescu, reputatul antrenor român care a fost tehnician la Donețk o bună perioadă de timp, îl laudă pe tânărul mijlocaș și spune că acesta seamănă întrucâtva cu Kylian Mbappe, golgheterul Cupei Mondiale recent încheiate, cu 8 goluri.

„Mudryk e copia lui Mbappe. Va fi grozav să îl văd jucând la un nivel superior decât a făcut-o până acum. Calitățile și potențialul său nu pot fi puse la îndoială”, puncta Mircea Lucescu, antrenor acum la Dinamo Kiev, pentru jurnalistul român Emanuel Roșu.

ADVERTISING

În tricoul lui Șahtior, Mudryk a impresionat în acest sezon de Champions League, marcând 3 goluri și bifând 2 pase decisive. El avea o cotă de piață înainte de acest transfer de 40 de milioane de euro.

În lupta pentru tânărul jucător de la nord de România s-a aflat și Arsenal, care însă nu a dorit să achite o sumă atât de mare. Mykhaylo Mudryk va deveni astfel cel mai scump transfer din istoria fotbalului ucrainean.

Este al doilea transfer de marcă pentru Chelsea în această iarnă, după aducerea lui Joao Felix, de la Atletico de Madrid.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!