Mircea Lucescu îi răspunde dur lui Anghel Iordănescu

Mircea Lucescu îi răspunde dur lui Anghel Iordănescu

Continuă duelul de la distanță dintre Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu.

Mircea Lucescu i-a dat replica lui Anghel Iordănescu, după ce „Generalul” l-a criticat dur pentru că l-a propus pe Marco Rossi pentru funcția de selecționer al României.

"Rossi e un băiat care a făcut performanţe extraordinare. Sunt o mulţime de oameni care n-au ce face şi comentează declaraţiile altora. Nimeni nu se va lua după mine, eu l-am lăudat pe Rossi pentru că este foarte serios şi are rezultate. Eu nu sunt cel care decide selecţionerul, am dat o sugestie", a explicat Mircea Lucescu, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

"Sunt unii care stau acasă, n-au ce face, ascultă o declaraţie şi apoi dau o replică. Nici nu mă interesează cine a vorbit", a adăugat Il Luce.

La scurt timp după ce Mircea Lucescu l-a propus pe Marco Rossi la naționala României, Anghel Iordănescu a răbufnit: "Cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu. Nu mă așteptam la el să facă o asemenea afirmație".

Marco Rossi conduce naționala Ungariei din 2018.

Înainte de a ajunge pe banca maghiarilor, Rossi a mai antrenat AC Lumezzane, Pro Patria, Spezia, Scafatese, Cavese, Honved și DAC Dunajska.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇