Anghel Iordănescu îl pune la zid pe Mircea Lucescu: "Cea mai mare prostie pe care o putea spune"

Anghel Iordănescu îl pune la zid pe Mircea Lucescu: "Cea mai mare prostie pe care o putea spune"

Anghel Iordănescu a răbufnit după ce Mircea Lucescu l-a propus pe Marco Rossi pentru funcția de selecționer al României.

Fostul selecționer al României consideră că la cârma nationalei ar trebui să stea un antrenor român cu experiență și îi numește pe Gică Hagi, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu și Cosmin Olăroiu.

"Cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu. Nu mă așteptam la el să facă o asemenea afirmație. Ce poate să garanteze antrenorul actual al Ungariei că va reusi să facă cu naționala? A mai făcut o greșeală atunci când a fost adus Daum. A fost cea mai mare greșeală pe care a făcut-o Federația", a tunat Iordănescu la Digi Sport.

ADVERTISING

"Nu cred că Mircea Lucescu a făcut această afirmație din punctul de vedere al relației pe care o are cu acel selecționer. Fotbalul românesc are nevoie de o perioadă cu un selecționer român cu experiență, care a fost implicat și a avut performanțe în fotbalul românesc. Fac această afirmație, bazându-mă pe omul Hagi, pe omul Dan Petrescu, pe omul Răzvan Lucescu, pe omul Olăroiu. O să fie interpretată afirmația mea acum. Să nu cumva să se înțeleagă că nu îl susțin pe Mirel Rădoi. Aș vrea să nu se interpreteze ceea ce spun", a mai spus acesta.

ADVERTISING

Mircea Lucescu ar numi un antrenor italian în funcția de selecționer al României.

Marco Rossi, selecționerul Ungariei, este tehnicianul care l-a impresionat pe Lucescu.

Marco Rossi conduce naționala Ungariei din 2018.

Înainte de a ajunge pe banca maghiarilor, Rossi a mai antrenat AC Lumezzane, Pro Patria, Spezia, Scafatese, Cavese, Honved și DAC Dunajska.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇