Mircea Lucescu dezvăluie echipa cu care a fost foarte aproape să semneze, dacă ar fi părăsit Dinamo Kiev

Mircea Lucescu dezvăluie echipa cu care a fost foarte aproape să semneze, dacă ar fi părăsit Dinamo Kiev

Reputatul tehnician român Mircea Lucescu, antrenor în prezent în Ucraina la Dinamo Kiev, spune că recent a primit o ofertă tentantă de la un club cu renume al Europei.

Românul a refuzat însă această ofertă şi a preferat să rămână în mijlocul războiului din Ucraina. Antrenorul român campion cu Dinamo sau Rapid a avut ofertă de la una din marile echipe din Turcia: Fenerbahce.

„De ce am refuzat să plec? Nu-i pot trăda pe acești oameni. Fenerbahce m-a vrut, dar am spus nu. Locul meu este aici. După aproape un an de război, conflictul pare ceva normal acum. Cum trăiești? Cu frică. Te uiți pe cer și te gândești că în orice moment poți să vezi o rachetă.

ADVERTISING

Auzim acele sunete ale avioanelor când jucăm, pentru că e clar că nu avem spectatori și e liniște. Jucăm până alarmele sună, după trebuie să așteptăm o oră ca situația să fie sub control. Nu știu cine ar fi făcut așa sacrificii în locul meu, dar mă simt bine cu decizia luată”, a vorbit Lucescu cu presa italiană, pentru cei de la Tuttomercatoweb.

În campionatul Ucrainei, la pauza competițională, Dinamo Kiev este pe locul 3, cu 30 de puncte, la 5 lungimi de liderul Dnepr. Partidele din retur se vor relua abia din luna martie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!