Mircea Lucescu dezvăluie adevăratul motiv pentru care a plecat de la Inter Milano

Mircea Lucescu dezvăluie adevăratul motiv pentru care a plecat de la Inter Milano

Reputatul antrenor român Mircea Lucescu a dezvăluit până la urmă ce a stat în spatele deciziei de neînțeles la acea vreme prin care a pus punct contractului său cu Internazionale Milano.

La 23 de ani de la plecarea de la Inter, Il Luce a spus că plecarea sa din Serie A e strâns legată de marele atacant brazilian Ronaldo. Una dintre ieșirile necontrolate ale acestuia l-au făcut pe român să plece de la Inter. Marele număr 9 a mințit că pleacă în Brazilia pentru că mama sa era bolnavă, dar de fapt a mers acolo pentru a petrece timp de trei zile la Carnavalul de la Rio.

ADVERTISING

„Nu era capricios, ci era modul lui de a gândi, cu mine nu a avut nimic. Ronaldo Fenomenul. El atât de mare, de puternic era ca jucător încât știa foarte bine asta și își făcea viața cam cum voia el. Am avut și „ghinionul„ că Moratti a ținut enorm de mult la el. Eu am plecat și dintr-o situație de genul ăsta de la Inter, pentru că nu m-a dat nimeni afară, mi-am dat eu demisia. L-am schimbat la un meci cu Manchester United și el a plecat direct la aeroport, fără să spună cuiva. El i-a spus lui Moratti că mama e bolnavă și el s-a dus la Carnaval. Și noi, după trei zile, aveam meci în campionat. Și, atunci, eu n-am mai continuat.

Legendele - Mircea Lucescu- prima parte-

I-am dat telefon lui Moratti, era plecat la New York, și i-am spus că eu nu mai continui pentru că sunt 10 jucători care sunt fără contract și toți veneau la mine, voiau să joace. Se anunțase că noul antrenor va fi Lippi și a fost o situație în genul ăsta”, a sunat declarația făcută de Mircea Lucescu în cadrul emisiunii „Legendele”.

ADVERTISING

A antrenat la Inter Milano în sezonul 1998 - 1999, iar în 2015 a devenit unul dintre cei doar 5 antrenori europeni cu peste 100 de meciuri antrenate în UEFA Champions League, după Alex Ferguson, Carlo Ancelotti, Arsène Wenger și José Mourinho.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!