Mircea Lucescu, acord cu o nouă echipă: Antrenorul revine pe bancă

Mircea Lucescu, acord cu o nouă echipă: Antrenorul revine pe bancă

Mircea Lucescu a bătut palma cu o nouă echipă și va reveni pe teren din vară.

Antrenorul român are un acord verbal cu turcii de la Beşiktaş Istanbul, potrivit informațiilor oferite de Horia Ivanovici în emisiunea Fanatik Superliga.

Lucescu ar urma să o preia pe Beşiktaş în vară, după ce a refuzat să semneze cu turcii în iarnă deoarece nu a făcut el pregătirea și lotul.

Recent, Mircea Lucescu a confirmat că își dorește să revină pe bancă tehnică din vară.

”Sper să revin pe bancă. După 50 de ani am avut prima perioadă de odihnă. Din nefericire, după tot ceea ce s-a întâmplat în Ucraina, am decis să pun punct și să aștept luna iunie. De aceea am refuzat-o în acest sezon pe Beșiktaș, care mă dorea să preiau echipa din mers.

ADVERTISING

Aștept o echipă la care să îmi pot construi singur lotul. La 78 de ani nu îmi lipsesc entuziasmul și pasiunea. Merg mereu la meciuri pentru a rămâne la curent și pentru a fi pregătit atunci când va veni telefonul potrivit”, a spus Lucescu, potrivit tuttosport.com.

Antrenorul român le-a pregătit în carieră pe Dinamo Kiev, echipa națională a Turciei, Zenit Sankt Petersburg, Șahtior Donețk, Beșiktaș, Galatasaray, Rapid, Inter, Reggiana, Brescia, AC Pisa, Dinamo, echipa națională a României și Corvinul Hunedoara.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!