Mircea Lucescu a dat milităria jos din pod la Dinamo Kiev: "Nu mi-am mai simţit picioarele"

Mircea Lucescu a dat milităria jos din pod la Dinamo Kiev: "Nu mi-am mai simţit picioarele"

Mircea Lucescu tocmai a fost numit pe banca tehnică a lui Dinamo Kiev, marea rivală a fostei sale formații Șahtior Donețk, iar până acum a instituit la antrenamente un regim cu adevărat foarte dur.

Asta a recunoscut chiar un mijlocaș antrenat de român, e vorba de ghanezul Mohammed Kadiri, care spune că este încântat de noile metode ale lui Il Luce, chiar dacă sunt extrem de dure, încă de la instalarea sa.

Kadiri a recunoscut pentru site-ul oficial al lui Dinamo faptul că după primul antrenament sub comanda românului a avut nevoie de foarte multă odihnă.

ADVERTISING

"Trebuie să recunosc..cu toţii avem o dispoziţie grozavă şi suntem fericiţi să revenim la antrenamente, alături de noul nostru antrenor. Muncim din greu pentru a ne menţine la un nivel înalt. Mircea Lucescu este un profesionist în domeniul său și îl apreciem foarte mult. De asta aveam nevoie. El ne învaţă multe, trebuie să reţinem şi să facem tot ce putem. Sosirea unui nou antrenor principal este o motivaţie grozavă pentru oricare dintre noi, cred. Toţi se luptă acum pentur un loc de titular. După primul antrenament...a fost un șoc pentru mine, nu mi-am simţit picioarele, am alergat mult. Dar este în regulă, după atâta vacanţă".

Declarațiile lui Kadiri pentru site-ul oficial al celor de la Dinamo Kiev
ADVERTISING

Lucescu a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă un an, cu vicecampioana Ucrainei.

Mircea Lucescu - prima declarație ca antrenor la Dinamo Kiev: ”Îmi era dor de Ucraina”

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇