Mino Raiola e în stare gravă, dar nu a murit. Mai multe publicații au anunțat decesul impresarului

Mino Raiola e în stare gravă, dar nu a murit. Mai multe publicații au anunțat decesul impresarului

Mai multe publicații de renume au anunțat că unul dintre cei mai cunoscuți impresari ai momentului, Mino Raiola, a murit la vârsta de 54 de ani. Informația a fost ulterior infrimată.

Informația a fost anunțată de publicația italiană ANSA și de alte site-uri importante din Italia, precum Il Messagero sau Gazzetta dello Sport. De asemenea, Marca a anunțat decesul.

Totuși, știrea s-a dovedit a fi falsă, iar Mino Raiola trăiește, conform unui mesaj apărut pe contul de Twitter al jurnalistului Fabrizio Romano.

ADVERTISING

"Starea mea de sănătate actuală, pentru toți care se întreabă: sunt nervos pentru că m-au ucis de două ori în patru luni. Se pare că am fost în stare să mă resuscitez", e mesajul de pe contul de Twitter al lui Romano, în numele lui Raiola.

Potrivit doctorului Alberto Zangrillo, starea acestuia este gravă, dar Raiola "luptă să supraviețuiască". 

Conform presei din Italia, Mino Raiola avea probleme medicale de mai multe luni, agravate și după ce a suferit de Covid-19.

Mino Raiola este unul dintre cei mai importanți impresari din lume, având semnați jucători precum Erling Haaland, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic și Gigi Donnarumma.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!