Ministrul Apărării, întrebat dacă-l va pedepsi pe Ilie Năstase: Răspunsul lui Angel Tîlvăr

Ministrul Apărării, întrebat dacă-l va pedepsi pe Ilie Năstase: Răspunsul lui Angel Tîlvăr

Ministrul Apărării a fost întrebat dacă-l vă pedepsi pe Ilie Năstase după ce fostul tenismen, care are și grad de general, a fost prins din nou băut la volan, iar apoi a jignit o reporteră.

„Un om care ocupă un grad cu o asemenea anvergură are obligația ca în permanență să pună în acord felul în care se raportează la ceilalți cu statutul pe care îl are. Eu îi sunt recunoscător pentru ceea ce a realizat ca sportiv, nu sunt de acord în schimb cu comportamentul. Nu sunt un mare fan al comportamentului inadecvat indiferent de poziția în stat sau recunoașterea mondială sau internațională. Nu este onorant pentru orice om un astfel de comportament”, a declarat Angel Tîlvăr la Digi 24.

ADVERTISING

Oficialul a mai declarat că va analiza atent întreaga situație și se va gândi la sancțiuni.

„Probabil că în maniera în care analizăm lucrurile putem să găsim un format în care să sancționăm acest lucru. Nu vă ascund că încrederea de care se bucură Armata accentuază efectul exceselor, motiv pentru care mă preocupă acest lucru”, a mai declarat la Angel Tîlvăr.

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a fost prins din nou băut la volan și, de supărare, anunță că vrea să plece definitiv din România.

Ilie Năstase a fost prins băut la volan în această noapte și a avut o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISING

El s-a ales cu o amendă de 1.305 lei și va avea permisul suspendat timp de 90 de zile.

După ce s-a ales cu permisul suspendat, Ilie Nastase a devenit foarte nervos și a anunțat că pleacă definitiv din România.

"M-a oprit Poliția. Băusem două beri, dar în România nu ai voie nici o bere. Și mi-au dat o amendă. Plec din România! Nu mai vreau să stau în țara asta! Mulțumesc frumos”, a declarat Ilie Năstase, pentru Libertatea.

De asemenea, Năstase a jignit o reporteră de la Digi 24, căreia i-a spus că este proastă deoarece toată lumea se urcă la volan după ce a băut 2 beri.

ADVERTISING

Ilie Năstase a mai fost prins băut la volan și în 2018 când a devenit recalcitrant și s-a certat cu polițiștii, fiind dus în cătușe la sediul INML. El a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de inchisoare cu suspendare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇