Milan și Roma se luptă pentru serviciile lui Dennis Man. Care este suma minimă de transfer stabilită de Parma

Milan și Roma se luptă pentru serviciile lui Dennis Man. Care este suma minimă de transfer stabilită de Parma

Două echipe cu mari pretenții din Italia se luptă pentru transferul lui Dennis Man, cel mai în formă jucător din Serie B, legitimat la AC Parma.

Fosta extremă stângă de la FCSB, născut la Arad, Man e pe radarul a două cluburi de top, AC Milan și AS Roma. AC Milan și AS Roma vor să îl transfere pe Dennis Man în vara acestui an, după cum susține cotidianul ProSport.

Internaționalul român a fost adus acum 3 ani de la FCSB pentru suma de 13 milioane de euro, însă acum, Parma dorește să îl vândă pe minimum 15 milioane. Milan s-a mai arătat interesată și în trecut de român, până să îi aducă pe San Siro pe Pulisici și pe Samuel Chukwueze.

ADVERTISING

Pe această listă de top se află și AS Roma, acolo unde încă antrenor este Jose Mourinho, bun prieten cu frații Victor și Giovanni Becali, care îl impresariaza pe român.

Contractul arădeanului cu Parma ar urma să expire în 2025. De asemenea, și Napoli sau Sassuolo s-ar mai fi arătat interesate de serviciile jucătorului convocat de mai multe ori la naționala României.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!