O echipă cu pretenții la play-off din Superliga a primit interzis la transferuri din partea FIFA

O echipă cu pretenții la play-off din Superliga a primit interzis la transferuri din partea FIFA

FIFA a anunțat că una dintre formațiile din prima ligă din România au probleme, în sensul că tocmai au primit o interdicție în a realiza transferuri.

Conducerea clubului dă asigurări că va rezolva situația până pe 16 ianuarie, data limită. FIFA a realizat o încercare de a transparentiza politicile sale și a făcut o platformă vizibilă de către fani cu formațiile care au interdicție la transferuri. Ea se actualizează în fiecare zi de luni.

La ultimul update, apare pe listă și o echipă din România, AFC Hermannstadt. În plus, regăsim și două formații din Liga 2, e vorba de Viitorul Pandurii și de Chindia Târgoviște.

ADVERTISING

Mai exact, AFC Hermannstadt a primit interdicția din cauza unei datorii față de o agenție de impresariat. Iar potrivit presei locale, prin cotidianul Ora de Sibiu, sibienii au ajuns la un acord, prin eșalonarea acestei datorii. Actele se vor semna chiar sâmbătă, iar de pe 16 ianuarie, Sibiul va putea face transferuri, dată la care se deschide oficial perioada de mercato în România.

Primii doi aduși de Sibiu în această iarnă sunt Kablan N`Goma și Raul Opruț.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!