Mike Tyson face un anunț de ultimă oră după revenirea sa în ring la 54 de ani

Mike Tyson face un anunț de ultimă oră după revenirea sa în ring la 54 de ani

Mike Tyson a revenit în ring cu succes la 54 de ani, după 15 ani de așteptare și chiar dacă oficial nu a repurtat o victorie în fața lui Ray Jones, el a fost cel care a dominat întâlnirea și merita să fie declarat învingătorul de pe Staples Center.

A fost o remiză între cei doi, după cum a declarat juriul format din trei arbitri, o remiză contestată și de presa internațională, dar și de Tyson însuși, care a spus după joc că merita clar victoria.

Toate cele 8 reprize ale jocului au fost dominate de cel mai tânăr campion mondial vreodată de la categoria super grea. La conferința de presă de după partidă, el a făcut spectacol și a făcut și un anunț mult așteptat, acela de a continua să lupte în galele de box profesionist.

ADVERTISING

Ce scrie presa internațională după remiza dintre Mike Tyson și Roy Jones

"Continuu să merg mai departe și vreau să fac mai multe. Absolut voi boxa din nou. Sunt fericit că n-am fost făcut K.O. Cred că o să fiu mai bun la următorul meci. Antrenorii și partenerii de sparring m-au rupt cu bătaia. Acest eveniment m-a ajutat să-mi dau seama la ce nivel eram, pentru că m-au bătut de m-au nenorocit. Așa că tot ce am făcut, puteam să fac mai bine. Însă o să fiu mai bun la următorul eveniment.

ADVERTISING

Mi-am dat seama la 54 de ani că nu știam nimic pe când eram campion. Atunci eram doar tânăr. Mă simt formidabil, vreau să mă bat din nou. Obișnuiam să mă simt epuizat, bătut după un meci. Dar acum mă simt excelent. Sunt capabil să ajut mulți oameni mai puțin norocoși decât mine, oameni din toată lumea. Într-o lume perfectă, aș fi un misionar", puncta marele boxer american, ajuns acum la 54 de ani.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Răzvan Lucescu intră pe o listă extrem de selectă a fotbalului mondial după ultimul trofeu din Arabia Saudită

ADVERTISING

Biletul zilei la pariuri: Ponturile de astăzi

Prima localitate din ţară care şi-ar putea testa toată populaţia de Covid. Primarul USR nu e de acord

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇