Ce scrie presa internațională după remiza dintre Mike Tyson și Roy Jones

Ce scrie presa internațională după remiza dintre Mike Tyson și Roy Jones

Remiza anunțată de oamenii din juriu după lupta dintre Mike Tyson și Roy Jones a nemulțumit pe toată lumea, având în vedere că Tyson a dominat clar întâlnirea, iar presa internațională s-a grăbit și ea să analizeze jocul dintre cei doi.

Lupta a fost una demonstrativă în cadrul unei gale de lux de la Los Angles, de pe Staples Center, iar pe parcursul celor 8 runde spectacolul a fost unul total.

Tyson, 54 de ani, revenit după 15 ani de pauză, a dominat total am putea spune, dar cei trei arbitri au decis un rezultat de egalitate care a frapat pe toată lumea: ”Mike Tyson dansează în ring… Într-un meci nul. Dar clasa lui Mike a fost la același nivel ca pe vremuri”, au notat cei de la cotidianul spaniol Marca.

ADVERTISING

Revenire superbă în ring pentru Mike Tyson, însă decizia arbitrilor a fost una surprinzătoare

Celebrul Gazzetta dello Sport a făcut și el o analiză pe baza acestei lupte: ”Spectacolul revenirii lui Tyson s-a încheiat. Deja se vorbește despre o revanșă”, iar englezii de la The Sun mai adăugau: ”Rezultatul lui Mike Tyson: doi sportivi, care împreună au 105 ani, au remizat în opinia arbitrilor, la capătul unui meci amical bizar”.

Pentru Tyson ar fi fost a 51-a victorie la profesioniști, el fiind și acum cel mai tânăr boxer vreodată campion la categoria super grea. El a câștigat oricum după această luptă suma de 10 milioane de dolari, pe care o va dona însă în scopuri caritabile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Încă un trofeu pentru Răzvan Lucescu la Al Hilal

Mai merită să ne schimbăm furnizorul de gaze? Unul dintre cei mai cunoscuți a intrat în incapacitate de plată după doar câteva luni de la liberalizarea pieței. Ce pățim când se întâmplă asta

Lewis Hamilton, de neoprit în Formula 1

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇