Încă un trofeu pentru Răzvan Lucescu la Al Hilal

Încă un trofeu pentru Răzvan Lucescu la Al Hilal

Răzvan Lucescu continuă să scrie istorie pentru gruparea arabă Al Hilal, acolo unde sâmbătă a mai cucerit un trofeu pe banca tehnică a echipei în alb și albastru.

Cei de la Hilal, campioana en-titre din Liga Campionilor Asiei, a cucerit Cupa Regelui după ce a învins în finală pe Al Nasr. E al treilea trofeu pentru român în Arabia Saudită, după campionat și Champions League.

A fost 2-1 pentru Al Hilal în partida de mai sus, după goluri semnate de Hyun Soo Jang şi Bafetimbi Gomis. Ayman Yahya a marcat pentru Al Nasr.

ADVERTISING

Este pentru prima dată când Al Hilal face tripla și câștigă în același sezon campionatul, Cupa, dar și Liga Campionilor Asiei.

Răzvan Lucescu, testat pozitiv cu noul coronavirus

În campionat, gruparea lui Lucescu este pe doi, cu un punct în minus față de liderul Shabab, dar și un meci mai puțin disputat. Va urma week-endul următor partida din prima ligă cu Al Fateh, locul 3 din Arabia.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Real Madrid, un nou eșec surprinzător pe teren propriu (Video)

Revenire superbă în ring pentru Mike Tyson, însă decizia arbitrilor a fost una surprinzătoare

ADVERTISING

Nu trebuie să inventăm noi cu care vaccin începem și cu care terminăm. Indignarea ventilează fake news - Interviu video cu consultanta comunicării campaniei de vaccinare

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!