Revenire superbă în ring pentru Mike Tyson, însă decizia arbitrilor a fost una surprinzătoare

Revenire superbă în ring pentru Mike Tyson, însă decizia arbitrilor a fost una surprinzătoare

Legendarul Mike Tyson a revenit în ring la vârsta de 54 de ani și a arătat fenomenal în meciul demonstrativ cu un alt mare boxer, e vorba de Roy Jones Jr. (51 de ani) într-o gală disputată în această noapte în Los Angeles, California, la Staples Center.

Cei doi foști campioni mondiali ne-au oferit o luptă pe cinste, însă aceasta a fost clar dominată de Tyson, mult mai bine pregătit fizic, cu o poftă mai mare de joc, de box mai exact.

ADVERTISING

A fost o partidă întinsă pe durata a opt reprize, ultimele 4 fiind clar ale lui Mike. S-a decis totuși după meci ca partida să fie considerată una terminată la egalitate, într-un mod absurd poate având în vedere dominarea clară a lui Mike Tyson. Arbitrul Chad Dawson a decis 76-76, egal, Christy Martin l-a dat învingător pe Mike cu 79-73, în timp ce Vinny Paz l-a oferit incredibil pe Jones ca învingător cu 80-76.

ADVERTISING

Ar fi fost a 51-a victorie la profesioniști pentru Mike, cel mai tânăr campion din istoria categoriei supergrea, reuşind să câştige titlul la vârsta de 20 ani, 4 luni şi 22 de zile, revenit acum în ring după fix 15 ani de pauză.

Mike Tyson revine în ring la 54 de ani

În meciul anului 2020 în box au fost oferite și premii pe măsură. Se știa dinainte de startul luptei că Mike Tyson va încasa 10 milioane de dolari pentru lupta cu Jones, indiferent de rezultat, în timp ce Roy Junior, de 22 de ori campion mondial, va primi doar un singur milion.

ADVERTISING

Chiar și așa, Tyson a anunțat că va dona toți banii organizațiilor caritabile.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

România, învinsă de Polonia în preliminariile Eurobasket 2022

Răspunsul lui Adrian Mutu despre preluarea clubului Dinamo

Gică Hagi dezvăluie ce va face cu împrumutul de 3.5 milioane de euro

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇