Mihai Stoica știe cine va fi pe primul loc la finalul sezonului regulat: Eu așa cred

Mihai Stoica știe cine va fi pe primul loc la finalul sezonului regulat: Eu așa cred

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al FCSB, a spus cine crede că va termina sezonul regulat pe primul loc și cu va arăta podiumul.

Configurația finală a clasamentului pentru play-off va fi cu CFR Cluj pe primu loc, Farul pe locul doi și FCSB pe locul trei. E părerea lui Mihai Stoica, de asemenea a lui Basarab Panduru. Cei doi au comentat situația din clasament având în vedere programul din meciurile rămase de jucat în sezonul regulat.

"Eu cred că trebuie să mai pui o coloană acolo. M-am sucit. Am văzut antrenamentul de azi și m-am sucit. Noi suntem la 3 puncte de CFR și eram la 5 de Gică. Am glumit. Și eu cred că CFR. Noi avem același program cu CFR, avem aceiași adversari. Cred că CFR locul 1, Hagi locul 2 și noi locul 3. Așa cred", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

Basarab Panduru, de asemenea, e de părere că primul loc va fi ocupat de CFR Cluj. "Mi se pare că CFR-ul. La Petrolul nu văd un meci greu, apoi are acasă cu Argeș, acasă cu UTA, acasă cu Clujul. Deplasare la Sepsi, dar pe Sepsi nu știm de unde să o luăm", a spus Basarab Panduru.

În prezent, după 26 de etape, Farul e lider (55 de puncte), CFR Cluj e pe locul doi (53 de puncte) și FCSB e pe 3, cu 48 de puncte.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!