Mihai Stoica laudă un transfer făcut de o rivală din Superliga: ”Un efort uriaș”

Mihai Stoica laudă un transfer făcut de o rivală din Superliga: ”Un efort uriaș”

Managerul general al celor de la FCSB, lidera Superligii după prima parte a sezonului, Mihai Stoica a lăudat unul dintre transferurile făcute de o rivală la titlu.

Fostul conducător de la Oțelul Galați sau Unirea Urziceni a vorbit despre o mutare importantă din campionatul intern. Vorbim de aducerea fundașului dreapta finlandez Pyry Soiri, fundaș cotat la 400.000 de euro, adus în această iarnă de Universitatea Craiova.

El spune că cifrele acestui fundaș sunt excelente și că Soiri a primit un salariu foarte bun pentru a accepta să joace în Liga 1: ”Foarte interesant transferul. I-am văzut cifrele. CV-ul lui arată bine, să joci la Finlanda în naţională e ceva, nu e la San Marino. Şi pe bani şi jucatori de cota. Şi salarii ca mă gândesc ca nu vine pe un salariu mediu, cred că Rotaru a făcut un efort în situaţia asta.

ADVERTISING

Cred că a doua parte a sezonului o să fie interesantă. Cred că vor aduce şi fundas central, acolo chiar au avut probleme”, a declarat MM Stoica la televiziunea OrangeSport.

Pe lângă transferul jucătorului scandinav, patronul oltean Mihai Rotaru mai vrea să aducă doi fotbaliști. E vorba sigur de un fundaș central. La finalul lui 2023, Universitatea Craiova se află pe locul al 3-lea în prima ligă, cu 34 de puncte obținute după cele 21 de meciuri jucate.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!