Mihai Stoica, atac fără precedent la adresa lui Tănase: "Ieşirea asta e şmecherească"

Mihai Stoica, atac fără precedent la adresa lui Tănase: "Ieşirea asta e şmecherească"

Mihai Stoica l-a pus la zid pe Florin Tănase după ce atacantul a avut o izbucnire nervoasă la meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj.

Managerul general al lui FCSB îi transmite căpitanului „roș-albaștrilor” că nu are dreptul să vorbească despre politica clubului.

"El a încercat, cum fac jucătorii inteligenţi, hai să mutăm discuţia ca să uite lumea că noi am jucat sub orice critică şi că nu am alergat. Asta o să-i arăt, exact cum a alergat. Cum ai alergat, Tase, 9,5 km iar Dawa 10.800 şi Harut 10.600? Explică-mi asta. El are o problemă cu recunoaşterea culpabilităţii. El nu greşeşte niciodată. Iar acum a greşit şi cum a evoluat, a greşit şi că a venit la televizor şi a spus chestii care nu au sens. Iar ce este foarte important, ca un jucător care câştigă 1000 de euro pe zi să vorbească despre politica unui club care îi plăteşte sălaiul ăsta. Club la care joacă Octavian Popescu, care e apropoat de el ca valoare şi câştigă 5 mii de euro pe lună. Nu are voie să vorbească în public despre politica clubului", a tunat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

"Nu era o şezătoare despre problemele pe care le are Steaua (n.r. - FCSB). Unde e lumea asta? Unde? O să-l întreb eu pe el mâine care lume a spus că Steaua (n.r - FCSB) are cel mai bun lot. Nu, toată lumea a spus că CFR are cel mai bun lot şi cele mai mari salarii, şi dublură, triplură, cvadruplură pe posturi. Ce înseamnă asta? Toate-s invenţii. Nimeni nu a spus asta, a spus-o el ca să mutăm că ne-am făcut de râs cu Ispas şi cu Florin Ilie, domnul Tănase. Şi hai să vorbim de lot, că avem jucători tineri. Păi au jucat jucătorii tineri? Spune că noi avem cel mai bun lot şi minte! Ce vrei mai mult? Să ne scuzăm, să-i cerem voie lui Tănase, să ne permită să joace Ianis Stoica şi Tavi Popescu, care au dat 20 de goluri împreună sezonul trecut. O să-i cer voie mâine, să ne dea voie să-i considerăm seniori, să nu mai fie copii. Eu ţin foarte mult la el şi nu mă aşteptam să aibă ieşirea asta. Că eu ştiu că ieşirea asta e şmecherească. Patronul n-are niciun fel de problemă. (n.r. - Chiar credeţi ca e şmecherească?) Bineinteles! Eu nu l-am auzit niciodată să spună că sunt vinovat, am ţinut mingea prea mult… Avem copii, n-avem terenul nu ştiu cum, n-a fost udat, mingile sunt prea moi", a adăugat managerul vicecampioanei.

ADVERTISING

Florin Tănase a fost extrem de iritat la pauza meciului dintre FCSB și „U” Cluj, din prima etapă a Superligii.

Căpitanul "roș-albaștrilor" a avut o izbucnire nervoasă după ce Gigi Becali a dictat trei schimbări.

"În loc să facem ce trebuie, noi ne apucăm să schimbăm la pauză", a tunat Tănase, potrivit Gazeta Sporturilor.

La pauza meciului de duminică seara, FCSB a efectuat trei schimbări: au intrat Oct.Popescu, Șut și Oaidă, au ieșit Șerban, Edjouma și Cordea.

Ulterior, la interviul de după meci, Florin Tănase a afirmat că FCSB nu are în niciun caz cel mai puternic lot din Superligă.

ADVERTISING

"Probabil nu avem un lot atât de numeros pe cât ar trebui să fie, multă lume spune de lotul nostru, dar avem mulți copii. Să fim realiști, nu e cel mai bun lot la FCSB. De unde să fie cel mai bun? Suntem puțini", a spus Tănase.

1-1 a fost scorul întâlnirii dintre FCSB și "U" Cluj.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇