Mihai Stoica anunță transferul lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga

Mihai Stoica anunță transferul lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, anunță plecarea lui Nicolae Stanciu de la campioana Cehiei, Slavia Praga, în această iarnă.

Conducătorul din Berceni e sigur că fostul decar din Ghencea va prinde un transfer impresionant, așa cum de altfel a anunțat deunăzi și impresara fotbalistului, Anamaria Prodan.

”Stanciu pleacă pe bani şi nu pleacă pe bani puţini. Depinde unde în zona Golfului că şi acolo e discutabil. În Arabia Saudită sunt bani mulţi şi un jucător de profilul lui Stanciu poate să facă bani mulţi. Până la urmă asta e important.

Nu cumva între Anderlecht şi Sparta, că el de la Sparta a venit la Slavia, n-a fost şi el puţin în Arabia Saudită? Şi nu a prea făcut mare lucru. Profilul lui se caută, doar că nu e uşor să te impui. Stanciu face 29 de ani, încă e la apogeu. N-a avut un sezon fantastic, faţă de sezonul trecut când a fost excepțional”, puncta MM Stoica la televiziunea TelekomSport.

ADVERTISING

Mijlocașul român a ajuns la Slavia în 2019, după un transfer din țările arabe, de la Al Ahli. Gruparea cehă a plătit atunci 4 milioane de euro pe român, care a activat înainte și la marea rivală din capitala Cehiei, Sparta Praga.

În acest sezon, pentru alb-roșii, Stanciu a marcat 6 goluri și are opt pase decisive bifate, în 27 de partide.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!