Mihai Pintilii explică de ce a refuzat postul de antrenor secund al echipei naționale

Mihai Pintilii explică de ce a refuzat postul de antrenor secund al echipei naționale

Antrenorul secund al celor de la FCSB, Mihai Pintilii, cel care îi va lua locul lui Toni Petrea pe banca tehnică a roș-albaștrilor în partida cu FC U Craiova, a explicat de ce a refuzat propunerea lui Edi Iordănescu.

Propunere care viza acceptarea postului de antrenor secund la naționala României, acolo unde fostul antrenor de la FCSB a ajuns de curând.

La 37 de ani, Pintilii a vorbit la ultima conferință de presă a celor de la FCSB pe acest subiect: „În acte sunt delegatul echipei. Am ales drumul acesta pentru că acest club mi-a făcut un nume în fotbal. Îi mulțumesc lui Edi că mi-a propus. M-au emoționat declarațiile lui MM. Au contat. Mă bucur că am rămas aici, că avem un grup unit. Suntem pe drumul cel bun și mâine (n.r.: duminică) avem un meci important”, a punctat Pintilii în fața jurnaliștilor.

ADVERTISING

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, depistat pozitiv cu Covid -19

Tot Pintilii a declarat la această prezență în fața presei că Toni Petrea a fost infectat cu Covid-19 și că îi va lua locul acestuia pe bancă în partida de duminică în fața Craiovei lui Napoli, meci de la ora 20.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!