Mesajul transmis de Simona Halep la capătul victoriei obținute de Emma Răducanu în finala de la US Open

Mesajul transmis de Simona Halep la capătul victoriei obținute de Emma Răducanu în finala de la US Open

Simona Halep, dublă campioană de Mare Șlem, a ținut și ea să o felicite pe tânăra de 18 ani Emma Răducanu, proaspăt campioană la US Open după un turneu de vis, în care a trecut și de calificări și nu a pierdut vreun set.

La puține minute după terminarea partidei, câștigată de Emma cu 6-4, 6-3, în fața canadiencei Fernandez, sportiva noastră a scris un mesaj pe pagina sa de Instagram: „Extraordinar”, mesaj însoțit și de o poză cu Emma Răducanu pe terenul de la Flushing Meadows.

Răducanu, sportivă cu tată român și mamă din China, a devenit prima tenismenă britanică ce câștigă un trofeu de Grand Slam, după Virginia Wade la Wimbledon în 1977, prezentă și ea pe arena Arthur Ashe, în seara de sâmbătă.

În plus, Emma devine cea mai tânără câștigătoare de turneu de Mare Șlem de la Maria Sharapova încoace în 2004, când tânăra rusoaică triumfa la Wimbledon după o finală de poveste cu Serena Williams.

Ea va urca până pe locul 23 începând de luni în clasamentul WTA, o urcare impresionantă așadar pentru unul dintre cele mai mari talente din circuit la acest moment.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Discurs de mare campioană al Emmei Răducanu după triumful de la US Open: E cea mai fericită zi din viața mea

Emma Răducanu a câștigat US Open 2021

Incendiu puternic la un bloc din București: Fum gros din cauza că ard butoaie cu smoală (Video)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.