Mesajul special transmis de Emma Răducanu după ce a împlinit 19 ani

Mesajul special transmis de Emma Răducanu după ce a împlinit 19 ani

Emma Răducanu, proaspăt campioană la US Open, a împlinit vârsta de 19 ani și a ținut să împărtășească alături de fanii săi de pe rețelele sociale un mesaj special.

Tenismena care reprezintă Marea Britanie, dar are origini românești, a terminat sezonul WTA 2021 după eșecul de la Linz în optimile de finală, în fața chinezoaicei Wang.

Emma a împlinit sâmbătă vârsta de 19 ani și a primit sute de mesaje de felicitare pe paginile sale personale, iar la finalul zilei a ținut să și transmită un răspuns fanilor săi: "Acesta este un motto pe care-l pot adopta (n.r.: făcând referire la mesajul: De ziua ta, să fie tort!). Mulțumesc mult pentru toate urările frumoase, înseamnă atât de mult pentru mine!", a postat Emma acest mesaj, însoțit și de o poză, pe contul său de Instagram.

ADVERTISING

Răducanu și-a ales și un nou antrenor pentru sezonul 2022, e vorba de germanul Torben Beltz, cel care a pregătit-o până de curând pe Angelique Kerber.

Emma Raducanu vs Leylah Fernandez Extended Highlights | 2021 US Open Final

"Este evident un mare privilegiu să lucrez cu un antrenor atât de experimentat. Sunt cu siguranță foarte încântată că voi lucra cu el pe tot parcursul sezonului viitor. Am un sentiment foarte pozitiv despre tot ce va urma", spunea Răducanu, sportiva cu tată român, după anunțul acestei colaborări.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!