Promisiunea făcută de Emma Răducanu după eliminarea de la Transylvania Open: "Sută la sută mă voi întoarce! România, o prioritate pentru mine"

Promisiunea făcută de Emma Răducanu după eliminarea de la Transylvania Open: "Sută la sută mă voi întoarce! România, o prioritate pentru mine"

Emma Răducanu le-a promis românilor că se va întoarce să joace în țara noastră după ce a fost eliminată de la Transylvania Open.

Sportiva cu origini românești a fost încântată de primirea de care a avut parte în țara noastră și a promis că va reveni anul următor.

"Ospitalitatea a fost extraordinară, lumea a fost foarte amabilă cu mine. Sunt dezamăgită că nu am rămas mai mult, am amintiri foarte frumoase de aici. Vreau să îmi mai dau o şansă şi să văd dacă pot să am un parcurs bun la Linz.

100% o să mă întorc în turnee şi turneele din România vor avea o prioritate foarte mare pe agenda mea. Oamenii au fost foarte prietenoşi, nu mi-a venit să cred cât de bine am fost primită", a spus Emma Răducanu, potrivit Fanatik.

ADVERTISING

De asemenea, Emma i-a urat Simonei Halep să câștige acest turneu. “Mi-ar plăcea să câştige Halep pentru că este unul dintre idolii mei. Îmi pare rău că nu joc în semifinale cu ea, dar asta este situaţia", a mai spus Emma.

În ce privește meciul cu Marta Kostyuk, Emma a pus eșecul pe seama oboselii.

"A fost un meci greu pentru mine. Marta este o atletă grozavă. Fizic, sunt obosită. Dar tot creditul pentru adversara mea, care a jucat foarte bine. Nu am fost surprinsă de faptul că am făcut multe greşeli neforţate. Ştiam de dimineaţa de la antrenament că sunt obosită, că lucrurile nu stau bine. Este dezamăgitor că am zile de genul acesta, în care nu mă simt prea bine. Marta a jucat foarte bine, eu nu eram acolo, nu am meritat să câştig.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Am încercat să dau totul, dar am fost letargică pe teren şi în general. Cred că ultimele 6 luni… pentru mine au fost intense. Am avut multe lecţii şi experienţe de învăţat. Da, cred că am nevoie de o vacanţă”, a spus Emma Răducanu.

Emma Răducanu nu va putea să o întâlnească pe Simona Halep în semifinalele Transylvania Open.

Sportiva cu origini românești a fost învinsă de Marta Kostyuk, ocupanta locului 55 WTA, în sferturile de finală.

Scorul a fost 6-2, 6-1 pentru tânăra jucătoare din Ucraina, după o partidă pe care a dominat-o de la început până la final.

ADVERTISING

Așadar, Kostyuk va fi adversara Simonei din semifinale. Pe ea, Simona a mai întâlnit-o o singură dată, anul acesta la Indian Wells, când s-a impus cu 7-6 (2), 6-1.

Partida din semifinale va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00.

În cealaltă semifinală se întâlnesc Anett Kontaveit și Rebecca Peterson. Acest meci va începe la ora 14:30.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!