Adrian Mutu, nemulțumit de primirea de care a avut parte Emma Răducanu la Cluj: "Noi o aveam acolo pe Simona, care e superstar"

Adrian Mutu, nemulțumit de primirea de care a avut parte Emma Răducanu la Cluj: "Noi o aveam acolo pe Simona, care e superstar"

Fostul mare fotbalist Adrian Mutu s-a arătat nemulțumit de primirea cordială de care a avut parte Emma Răducanu la Transylvania Open în comparație cu cea a Simonei Halep.

Mutu a fost prezent la turneul de la Cluj-Napoca și spune că Emma a fost în prim-plan, în timp ce Simona nu s-a bucurat de aceeași atenție pe care ar fi meritat-o.

"Cu toată sinceritatea și simpatia pe care o am pentru Emma Răducanu, e englezoaică, nu-i româncă! Tată român și mamă chinezoaică! Ce țară reprezintă însă? A câștigat Wimbledon (n.red.- US Open) și acum toată lumea e cu 'ce faci', bine că nu ne-am dus și cu două sarmale la aeroport când a venit… Și noi o aveam acolo pe Simona, care e superstar pe lângă Emma…", a spus Adrian Mutu la podcastul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISING

De asemenea, Mutu s-a arătat iritat de faptul că au existat și oameni care au contestat-o pe Simona Halep.

"Băi, oameni buni, despre ce vorbiți? A stat 64 de săptămâni pe primul loc în clasamentul WTA", a mai spus Mutu.

Simona a disputat finala turneului de la Cluj-Napoca, dar a fost învinsă de Anett Kontaveit.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!