Mesajul lui Laurențiu Reghecampf pentru Gigi Becali după despărțirea de Al Wasl

Mesajul lui Laurențiu Reghecampf pentru Gigi Becali după despărțirea de Al Wasl

Laurențiu Reghecampf a devenit liber de contract după ce și-a dat demisia de la Al Wasl din Emiratele Arabe Unite și acum din ce în ce mai mulți oameni de fotbal speculează iminenta sa întoarcere la FCSB.

Fost antrenor în două mandate la gruparea lui Gigi Becali, Reghe i-a și transmis un mesaj prin intermediari lui Becali, și anume că e dispus oricând să se întoarcă la clubul roș-albastru, acolo unde nu solicită vreo pretenție financiară, după cum scrie cotidianul Fanatik.

El nu dorește să fie plătit decât în momentul în care echipa va fi pe prima poziție în clasamentul Ligii 1, FCSB fiind acum pe locul 3, la șase puncte de lidera Craiova.

ADVERTISING

Reacție promptă a lui Gigi Becali după ce Laurențiu Reghecampf a devenit liber de contract

Și fostul șef al LPF Dumitru Dragomir a aflat de această intenție a lui Reghe, spunând că special fostul fundaș dreapta și-a dat demisia din țările arabe, pentru a fi la FCSB din nou: ”Reghecampf și-a dat demisia ca să vină la Steaua (n.r.: FCSB)! Vă spun de acum, ca să știți. Da! Ar fi o idee bună să revină. E un antrenor foarte bun și un băiat foarte serios! Cu el, FCSB se va bate la titlu sigur! Da, e un câștig și pentru Liga 1! E un băiat serios și foarte bun”, a punctat Mitică Dragomir pentru cei de la DigiSport.

ADVERTISING
Reghecampf, despre eternul FCSB este sau nu este Steaua: „Pentru mine este echipa de suflet”

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Al Wasl - surse

Ovidiu Hațegan îl va arbitra din nou pe Mircea Lucescu în Liga Campionilor

Pilonul 2 de pensii private se încăpățânează să rămână pe plus în pofida pandemiei


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!