Mesajul Emmei Răducanu după ce a fost desemnată sportiva anului în Marea Britanie

Mesajul Emmei Răducanu după ce a fost desemnată sportiva anului în Marea Britanie

Emma Răducanu, tenismena cu origini românești care reprezintă Marea Britanie, a avut un mesaj special după ce a fost desemnată sportiva anului în Regatul Unit.

La doar 19 ani, proaspăt campioană la US Open, Emma a primit cu mult entuziasm vestea că a fost aleasă sportiva anului în Marea Britanie de către Asociația Jurnaliștilor Sportivi din Regatul Unit.

Chiar dacă nu a putut merge la eveniment, fata cu tată din România a transmis un mesaj de mulțumire emoționant: „Este un premiu cu adevărat incredibil. A fost un an cu adevărat nebun și o călătorie grozavă și abia aștept să văd ce mă așteaptă!”, a declarat Emma, conform Tennis World USA.

ADVERTISING

Emma a fost prezentă recent și la turneul WTA de la Cluj-Napoca, Transylvania Open, dar nu a impresionat acolo, ca de altfel ca la toate turneele la care a participat după Flushing Meadows.

Tânăra tenismenă a cucerit US Open, primul său trofeu de Mare Șlem din carieră, deși începuse turneul de pe locul 150 WTA, a jucat calificări, dar a câștigat în două săptămâni toate meciurile fără să piardă nici măcar un set.

D.A.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!