Mesajul Emmei Răducanu după ce a fost desemnată sportiva anului în Marea Britanie

Mesajul Emmei Răducanu după ce a fost desemnată sportiva anului în Marea Britanie

Emma Răducanu, tenismena cu origini românești care reprezintă Marea Britanie, a avut un mesaj special după ce a fost desemnată sportiva anului în Regatul Unit.

La doar 19 ani, proaspăt campioană la US Open, Emma a primit cu mult entuziasm vestea că a fost aleasă sportiva anului în Marea Britanie de către Asociația Jurnaliștilor Sportivi din Regatul Unit.

Chiar dacă nu a putut merge la eveniment, fata cu tată din România a transmis un mesaj de mulțumire emoționant: „Este un premiu cu adevărat incredibil. A fost un an cu adevărat nebun și o călătorie grozavă și abia aștept să văd ce mă așteaptă!”, a declarat Emma, conform Tennis World USA.

ADVERTISING

Emma a fost prezentă recent și la turneul WTA de la Cluj-Napoca, Transylvania Open, dar nu a impresionat acolo, ca de altfel ca la toate turneele la care a participat după Flushing Meadows.

Tânăra tenismenă a cucerit US Open, primul său trofeu de Mare Șlem din carieră, deși începuse turneul de pe locul 150 WTA, a jucat calificări, dar a câștigat în două săptămâni toate meciurile fără să piardă nici măcar un set.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!