Mbappe și-a anunțat șefii de la PSG că vrea să plece. Real Madrid stă la pândă pentru semnătura lui

Mbappe și-a anunțat șefii de la PSG că vrea să plece. Real Madrid stă la pândă pentru semnătura lui

Marele jucător francez Kylian Mbappe (21 de ani), fotbalist încă al celor de la PSG și-a manifestat dorința de a pleca de la clubul parizian, campion în Ligue 1 și finalist în ultima ediție de Champions League.

Considerat de mulți specialiști urmașul marilor Ronaldo sau Messi, Mbappe și-a anunțat șefii că nu mai dorește să continuie alături de PSG și în acest nou sezon, după cum scriu englezii de la Times.

Mbappe va face 22 de ani în decembrie și mai are contract încă doi ani cu PSG, după ce a fost transferat de la Monaco în 2017. Campionul Franței a refuzat orice ofertă de prelungire și cel mai probabil va merge la Real Madrid, echipă care îl dorește de ani buni de zile.

ADVERTISING

Florentino Perez a anunțat demult că Mbappe este o țintă pentru clubul pe care îl conduce, în plus francezul Zinedine Zidane, antrenorul lui Real, s-ar înțelege de minune cu puștiul Kylian.

Liverpool, victorie nebună în faţa lui Leeds United, în prima etapă a campionatului Angliei (Video)

De asemenea, Liverpool sau Manchester City sunt şi ele interesate de transferul lui Kylian Mbappe, fotbalist crescut la Monaco.

Pe lângă Mbappe și Neymar și-a anunțat dorința de a pleca de la clubul din Paris, cea mai sigură destinație pentru el fiind desigur FC Barcelona, de unde a și fost adus pentru 222 de milioane de euro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇