Mats Wilander, fascinat de Simona Halep: Cuvinte mari adresate de legendarul suedez după calificarea în semifinalele de la Wimbledon

Mats Wilander, fascinat de Simona Halep: Cuvinte mari adresate de legendarul suedez după calificarea în semifinalele de la Wimbledon

Fostul mare tenismen Mats Wilander a avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep după calificarea în semifinalele de la Wimbledon.

Wilander a lăudat-o pe Simona, pe care o consideră deja o specialistă pe iarbă.

"Anisimova a lovit mingea mai bine pe final, dar Simona a revenit de la 0-40! Ce revenire! Simona a fost tensionată pe final, a fost foarte inteligentă. A mizat pe picioarele ei și a făcut față emoțiilor. Picioarele sunt principala armă când ai emoții.

Cred că iarba e cea mai bună suprafață pentru Simona acum. Sunt multe jucătoare tinere în circuit care au jucat doar un sezon, două pe iarba și nu știu cum se joacă. Dacă nu te miști bine, n-o să câștigi pe iarbă", a spus Mats Wilander la Eurosport.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep s-a calificat în semifinale la Wimbledon după ce a învins-o pe americanca Amanda Anisimova (25 WTA).

Sportiva noastră a avut o noua prestație strălucitoare și s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-4.

Pentru Simona aceasta este a treia semifinală la Wimbledon din carieră, după cele din 2014 (pierdută cu Eugenie Bouchard) și 2019, când a câștigat și turneul.

În semifinale, Simona se va duela cu Elena Rybakina (23 WTA), pe care o conduce cu 2-1 la meciuri directe. Partida din semifinale va avea loc joi, de la ora 17:00.

ADVERTISING

Calificarea în semifinale îi aduce Simonei un cec în valoare de 650 de mii de dolari. Finala e recompensată cu 1.27 milioane de dolari.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!