Marius Șumudică și-a găsit repede o nouă echipă după despărțirea de CFR Cluj și îl poate antrena pe Mario Balotelli

Marius Șumudică și-a găsit repede o nouă echipă după despărțirea de CFR Cluj și îl poate antrena pe Mario Balotelli

Marius Șumudică tocmai a fost demis de la CFR Cluj, începând de sâmbătă seara, dar și-a găsit foarte repede o nouă echipă, formație cu care poate semna începând chiar de luni și să revină într-un campionat care îi este foarte drag.

Vorbim de Turcia, acolo de unde Adana Demirspor, echipă din primul eșalon, încearcă să îl aducă pe antrenorul român de 50 de ani.

CFR Cluj l-a demis pe Marius Șumudică și a anunțat motivul acestei decizii - oficial

Demir e nou-promovată în acest sezon de SuperLig, iar după primele 3 runde nu a câștigat nici măcar un joc. Antrenorul Samet Aybaba este astfel în mare pericol să fie dat afară, iar marele favorit să preia banca tehnică este Șumudică, după cum notează turcii de la Time Turk.

ADVERTISING

Ar fi al patrulea club unde Șumi ar activa în campionatul otoman de fotbal, după aventurile de la Kayserispor, Gaziantep și Rizespor.

La Adana, Șumudică ar putea să îl antreneze pe fostul mare atacant de la Inter, Milan și Liverpool, Mario Balotelli, care la 31 de ani a ajuns la apusul carierei sale în Turcia și care vineri la un meci egal cu Konyaspor, 1-1, a avut o ieșire necontrolată față de antrenorul său, fiind schimbat în minutul 57.

CFR Cluj a oficializat, sâmbătă seara, îndepărtarea lui Marius Șumudică din funcția de antrenor principal al echipei. Oficialii echipei notează că Șumudică a fost demis din cauza parcursului european sub așteptări.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

După titlul de la Chicago, Raluca Olaru ajunge pe cel mai bun loc în clasamentul WTA și se apropie de Turneul Campioanelor

Liga 1 | Rapid a fost învinsă în prelungiri de Universitatea Craiova

Vremea rea face pagube în Curtea de Argeș și Câmpulung: Acoperiș prăbușit peste mașini și inundații cum n-au mai fost de aproape 40 de ani

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!