După titlul de la Chicago, Raluca Olaru ajunge pe cel mai bun loc în clasamentul WTA și se apropie de Turneul Campioanelor

După titlul de la Chicago, Raluca Olaru ajunge pe cel mai bun loc în clasamentul WTA și se apropie de Turneul Campioanelor

Tenismena din România Raluca Olaru a triumfat în proba de dublu a turneului WTA de la Chicago din Statele Unite, pe hard, într-o pregătire foarte bună pentru US Open.

Raluca Olaru și Nadiia Kichenok au câștigat, sâmbătă seara, proba de dublu din cadrul turneului de la Chicago. Perechea româno-ucraineană a învins în finală perechea compusă din Lyudmyla Kichenok (Ucraina) și Makoto Ninomiya (Japonia), scor 7-6 (6), 5-7, 10-8.

Raluca Olaru a câștigat turneul de la Chicago

Este al 11-lea trofeu WTA pentru Olaru, care de luni își va egala cea mai bună poziție din carieră în clasament, ajungând până pe locul 32 mondial.

ADVERTISING

La 32 de ani, Olaru a fost extrem de fericită la ceremonia de premiere care a avut loc după această finală, în care a avut de transmis și câteva cuvinte: „Sunt foarte fericită cu victoria noastră, a fost un meci foarte bun și foarte strâns și le felicit pe adversare pentru azi și pentru toată săptămâna. Ne-a plăcut mult în Chicago și la acest turneu, dar pe de altă parte ne-a fost un pic greu cu meciurile pe care nu le-am putut încheia în aceeași zi, incluzându-l și pe cel de azi. Dar am gestionat bine această situație și îi mulțumesc Nadiyei, am făcut o treabă foarte bună azi. Îți mulțumesc pentru această săptămână și pentru cum ești”.

Olaru și Kichenok ajung după acest trofeu, al doilea din acest an, după Sankt Petersburg, de 500 de puncte, pe locul 12 în clasamentul perechilor pentru Turneul Campioanelor, așa-numitul Race to Shenzhen, la mai puțin de 300 de puncte de locul 8, ultimul care aduce calificarea.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Dinamo ajunge la patru înfrângeri consecutive în Liga 1

Irina Begu a fost învinsă în finală la Cleveland

Doi copii au fost internați cu Covid în stare gravă la Matei Balș. Mamele lor sunt nevaccinate

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!