Marius Șumudică, favorit să îi ia locul lui Reghecampf la Universitatea Craiova - surse

Marius Șumudică, favorit să îi ia locul lui Reghecampf la Universitatea Craiova - surse

Marius Şumudică este aproape de o revenire de senzație în Liga 1, la o echipă de mare tradiție, chiar și după un parcurs catastrofal la echipa unde este pe banca tehnică în Turcia.

Chiar dacă e pe ultimul loc cu Malatyaspor în Superlig, Şumudică e dorit pe banca celor de la Universitatea Craiova, echipă care teoretic se bate la titlu an de an în Liga 1, în ultima perioadă cel puțin, cu patronul Rotaru la timonă.

Se pare că mandatul lui Laurențiu Reghecampf la Craiova este aproape de final, mai ales după ultima înfrângere, cea de vineri seara cu Sepsi OSK, scor 1-3. Conducerea i-ar fi transmis fostului manager stelist că dacă nu va câștiga următoarele partide, cu CFR Cluj și Dinamo, va fi demis, după cum anunță cei de la Sport.ro.

ADVERTISING

Rotaru ar avea chiar un înlocuitor rapid, pe Marius Şumudică, cel care se află la 10 puncte de salvare în Turcia.

Antrenorul român s-ar putea duela așadar cu fosta sa formație CFR Cluj, cea unde a început actuala campanie de Liga 1, cea pe care a dus-o în grupele Conference League și cu care a avut un start fulminant de sezon, 7 victorii consecutive.

De asemenea, s-a discutat despre un interes al patronului Rotaru de la Craiova și asupra lui Mirel Rădoi, pentru funcția de antrenor, e vorba de fostul selecționer al naționalei României.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!