Ce spune Laurențiu Reghecampf despre posibilitatea de a prelua echipa națională a României

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre posibilitatea de a prelua echipa națională a României

Antrenorul celor de la CSU Craiova a vorbit în premieră despre șansele ca el să preia postul de selecționer al naționalei României, post care se va elibera în luna noiembrie, după ce contractul lui Mirel Rădoi va expira.

Rădoi a anunțat oficial că va pleca de la naționala României, iar Reghecampf a fost și el creditat cu șanse de către presă pentru a prelua acest post.

Totuși, Reghecampf consideră că postul de selecționer ar trebui ocupat de un tehnician care nu are niciun angajament în prezent: „Discutăm niște lucruri care nu își au rostul. Trebuie să ne concentrăm mai mult pe ce avem de făcut aici, contractul meu cu Universitatea Craiova se întinde pe doi ani de zile, nu m-am gândit nicio secundă să plec, mă simt foarte bine, relația cu patronul echipei este una foarte bună. Sunt foarte multe nume care sunt acolo.

Rădoi pleacă de la națională. Anunțul făcut imediat după victoria cu Armenia

Eu sunt sub contract, nu îmi place să discut despre acest lucru și sincer, nu mă interesează subiectul în momentul de față. Nu mă interesează subiectul, nu pot să vorbesc în numele lui Mirel Rădoi, el trebuie să explice motivele pentru care a luat decizia. Când mă gândesc la echipa națională, mă gândesc întotdeauna la antrenori care sunt disponibili, antrenori care sunt liberi, au un nume și o forță în spate. Nu vreau să dau nume ca să nu îi supăr pe antrenorii vizați, dar sunt sigur că cei de la Federație vor lua cea mai bună decizie pentru fotbalul românesc”, a sunat declarația făcută de Reghe la conferința de presă oficială dinaintea partidei de luni cu Academica Clinceni din Liga 1.

ADVERTISING

Fostul antrenor stelist mai are contract cu CSU Craiova, gruparea patronată de Mihai Rotaru, până în 2023.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!