Patronul Universității Craiova a decis viitorul lui Reghecampf după ce echipa a ajuns la 7 meciuri la rând fără victorie

Patronul Universității Craiova a decis viitorul lui Reghecampf după ce echipa a ajuns la 7 meciuri la rând fără victorie

Universitatea Craiova a terminat anul cu 7 meciuri la rând fără victorie în Liga 1, iar în presă s-a discutat despre schimbarea antrenorului Laurențiu Reghecampf.

Patronul Mihai Rotaru este alarmat de situația în care a ajuns echipa și cere schimbări de urgență.

Totuși, el spune că nu se pune problema demiterii lui Laurențiu Reghecampf.

”Nu există cu dacă. Dacă vom continua așa, vom retrograda, e simplu. Nu luăm în calcul pierderea play-off-ului, ar fi un dezastru managerial din toate punctele de vedere. Noi ne batem la podiumul campionatului, la locul trei, și la Cupa României, acestea sunt obiectivele Universității Craiova.

ADVERTISING

Nu luăm în calcul schimbarea antrenorului. Avem încredere că totul se poate rezolva, pentru că echipa, în afara meciului cu UTA, și-a dominat adversarii. Am dominat-o pe FCSB, care a câștigat în minutul 93 după ce noi am avut ocazii mari în repriza a doua”, a declarat Mihai Rotaru, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

De asemenea, Rotaru a explicat ce obiective are Universitatea Craiova în acest sezon.

”Locul trei, câștigarea Cupei României și calificarea într-o cupă europeană, Conference League, că nu putem spera la Champions League dacă terminăm pe locul trei”, a spus Mihai Rotaru.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!