Marius Șumudică, după calificarea chinuită a lui CFR Cluj: Respectați-mă pentru că și eu vă respect

Marius Șumudică, după calificarea chinuită a lui CFR Cluj: Respectați-mă pentru că și eu vă respect

„Cred că s-a calificat echipa mai bună”, a spus Marius Șumudică dupa ce CFR Cluj a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Borak Banja Luka în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

Tehnicianul campioanei României afirmă chiar că gruparea din Gruia ar fi trebui să câștige la mare diferență ambele manșe.

"Dacă nu era scoasă această regulă, la Cluj trebuia să fie vreo 7-1 și azi trebuia să fie vreo 6, 7-0. Până să marcheze ei. Trebuie să fiți realiști, nu mă puneți într-o situație proastă ca să vă dau răspunsuri greșite. Ok, vă rog, respectați-mă, pentru că eu vă respect, respect această țară", a spus Șumudică la conferința de presă de după meci, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

"Felicit publicul de aici. Mi-aș dori să am și eu un public ca acesta la Cluj. Mi-aș dori să am suporterii alături de mine, pentru că azi s-a văzut clar ce înseamnă aportul suporterilor. Și la unele decizii ale arbitrilor s-a văzut presiunea pusă de public. Asta e viața. Într-un final, eu cred că s-a calificat echipa mai bună. Am jucat un fotbal bun, cred că trebuia să închidem această calificare din prima manșă, când am avut o sumedenie de ocazii. Azi, la fel, am numărat ocaziile și am avut peste 9 sau 10 mari de a marca, inclusiv două bare", a adăugat Șumudică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

CFR Cluj a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Borac Banja Luka în primul tur preliminar din Liga Campionilor.

Clujenii s-au impus în tur cu 3-1, dar au cedat în returul din Bosnia-Herțegovina cu 2-1, după ce la finalul timpului regulamentar erau conduși cu 2-0.

În turul doi preliminar al Ligii Campionilor, CFR Cluj se va duela cu Lincoln din Gibraltar.

Meciurile din turul doi preliminar al UEFA Champions League se vor disputa pe 20/21 iulie (turul) și 27/28 iulie (returul).

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇