Marius Șumudică a refuzat o ofertă de milioane din țările arabe: Aici mă simt antrenor

Marius Șumudică a refuzat o ofertă de milioane din țările arabe: Aici mă simt antrenor

Marius Șumudică, tehnician român aflat în prezent pe banca turcilor de la Gaziantep, a recunoscut că recent a avut o ofertă mult mai bună din punct de vedere financiar, de ordinul milioanelor de euro.

Fostul antrenor de la Rapid sau FC Vaslui în Liga 1 spune că a respins varianta unei plecări în această vară de la Gaziantep, în ciuda unei propuneri mult superioare din punct de vedere financiar.

Bașkanul lui Gaziantep a decis viitorul lui Marius Șumudică

El a avut o ofertă de la o echipă din țările arabe, dar a hotărât să refuze având în vedere că pentru sezonul viitor i s-a promis din partea bașkanilor un buget de 18 milioane de euro, cu care Șumudică speră să atace locurile de cupe europene.

ADVERTISING

"18 milioane de euro este bugetul meu pentru următorul an. Aici intră cheltuieli, salarii, organizări de jocuri. Dacă aveam 18 milioane să transfer acum... Au fost zvonuri cu Fenerbahce, cu Trabzon, vezi Doamne că oferte de la ei..dar practic nu am primit nicio ofertă. Am semnat prelungirea și o să rămân încă un an. Am avut o ofertă din Golf, era mult mai mare financiar, dar am refuzat-o ieri, nu mă interesează în momentul de față să plec din Europa. Turcia m-a călit, mi-a dat vână! Să joci cu Fatih Terim... mi se face pielea de găină. Știind că-l întâlnesc pe Terim, n-am dormit cu o noapte înainte. Mă simt antrenor aici".

Declarația făcută de Marius Șumudică într-o intervenție telefonică la televiziunea DigiSport
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Gaziantep a terminat pe 8 sezonul trecut din Turcia, cu doi români în lot, Alin Toșca, fostul căpitan stelist, dar și Alex Maxim, jucător împrumutat aici de FSV Mainz din Germania.

D.A.

Citește și:

Radiografia făcută de Marius Șumudică după un sezon de excepție în Turcia

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇