Marius Șumudică a dat răspunsul după ce a primit două oferte din România: Unde vrea să antreneze

Marius Șumudică a dat răspunsul după ce a primit două oferte din România: Unde vrea să antreneze

Marius Șumudică (53 de ani) și-a stabilit viitorul, după ce a plecat de la Gaziantep FK, din Turcia.

La revenirea în România, din Turcia, Marius Șumudică a vorbit despre planurile de viitor pe care le are și a dezvăluit că a primit două oferte de a antrena în România.

Totuși, Șumudică nu ia în calcul nicio ofertă pentru moment și vrea să se odihnească. Antrenorul a dezvăluit că are anumite probleme familiale, despre care nu a vrut să vorbească.

Din vară încolo, antrenorul are de gând să își găsească altă echipă în Turcia sau în zona Golfului: "Nu știu ce urmează. Deocamdată, odihnă. Vreau să mă reculeg din toate punctele de vedere, să mă duc acasă, să-mi văd copiii, soția, să-mi strâng părinții în brațe. Am niște probleme familiale și necesită să rămân lângă familie. Au nevoie de mine. Și asta m-a făcut să mă întorc acasă.

ADVERTISING

M-au sunat două cluburi din Liga Națională, dar nu se pune problema. Cluburi care erau în play-out, dar nu. (…)

Când nu vor avea antrenor anumite echipe, există posibilitatea să rămân și în țară, dar pentru mine prioritatea este să plec în străinătate. Vreau să mă odihnesc 2-3 luni și cu siguranță voi pleca în străinătate în vară, ori în Golf, ori în Turcia, vedem", a spus Marius Șumudică la revenirea în România.

Marius Șumudică a plecat de la Gaziantep FK, echipă pe care o preluase în septembrie 2023 și cu care a obținut 10 victorii, șase egaluri și 11 înfrângeri în 27 de meciuri. El e mai antrenat la Gaziantep FK între 2019 și 2021.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!