Marius Lăcătuș s-ar bucura dacă FCSB ar pierde titlul în favoarea altei echipe

Marius Lăcătuș s-ar bucura dacă FCSB ar pierde titlul în favoarea altei echipe

Marius Lăcătuș (59 de ani), unul dintre cei mai importanți fotbaliști din istoria fotbalului românesc, și-a ales favorita la titlu.

„Fiara” Lăcătuș ar vrea ca Farul, echipa lui Gică Hagi, să ia fața FCSB în lupta pentru titlu și să ridice trofeul deasupra capului.

Fostul atacant, cel mai titrat jucător din istoria Stelei, a vorbit despre lupta la titlul din Superligă, pe care o vede foarte echilibrată, mai echilibrată ca niciodată.

”Play-off-ul din Liga 1 este foarte echilibrat. Nu a fost nicodată aşa. După cum am văzut în primele două etape, sunt trei echipe care se bat la titlu, deşi mulţi antrenori din play-off spun că sunt cinci echipe care se luptă să câştige campionatul.

ADVERTISING

Din ce am văzut, primele trei (n.r. Farul, CFR, FCSB) se vor bate la titlu. Eu cred că, la ora actuală, totul depinde de Gică Hagi. Farul stă la mâna ei.

Eu am spus de la începutul sezonului că m-aş bucura pentru Farul şi Hagi să termine pe primul loc”, a declarat Marius Lăcătuş, conform Orange Sport.

Marius Lăcătuş a îmbrăcat tricoul Stelei timp de 13 ani şi jumătate, între 1983 şi 2000, în cele două ”mandate” avute ca fotbalist în Ghencea. Chiar şi acum, ”Fiara” deţine recordul pentru cele mai multe titluri câştigate în România, cu 10, şi mai are în CV Liga Campionilor, Supercupa Europei, şase Cupe ale României şi trei Supercupe alături de roş-albaştri.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!