CFR Cluj, fără 3 jucători importanți la derby-ul cu FCSB: Cum arată echipa probabilă

CFR Cluj, fără 3 jucători importanți la derby-ul cu FCSB: Cum arată echipa probabilă

Dan Petrescu nu se va putea baza pe trei dintre cei mai importanți jucători de la CFR Cluj în derby-ul cu FCSB.

Duminică, 9 aprilie, de la ora 20:30, campioana CFR Cluj primește vizita FCSB în Gruia, în derby-ul etapei a 3-a din play-off-ul Superligii.

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a dezvăluit că "feroviarii" vor aborda partida fără 3 jucători de bază. „Va fi o partidă dificilă. Mereu a fost și va fi un meci de urmărit jocul cu FCSB. Avem absențe importante și din păcate nu ne vom putea baza pe anumiți jucători. E semn de întrebare la Deac. Nu joacă Camora, Boateng. Deja vorbim de piese și jucători foarte importanți.

ADVERTISING

Eu zic ca nu vor juca. Camora nu joaca precis. Boateng are șanse 10-20% și la Deac nu știm. Pot apărea surprize oricând. Face tratament. La noi, când vorbesc de tratament, tratament kineto, înseamnă și pregătire în zona sălii fitness în încercarea de a menține ce ai câștigat până acum.

Dar mai degrabă este nu. Eu am încredere în jucătorii pe care îi avem. Și în cei care îi vor înlocui pe cei nominalizați. Am încredere pentru că am alcătuit un lot echilibrat”, a declarat Cristi Balaj, conform Fanatik.

ADVERTISING

Astfel, având în vedere absențele, iată cum arată echipa probabilă a CFR-ului pentru derby-ul cu FCSB: Scuffet - Manea, Burcă, Yuri, Peteleu - Bordeianu, Cvek, Muhar - Yeboah, Janga, Petrila

SpotMedia.ro va transmite, duminică, 9 aprilie, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT meciul CFR Cluj - FCSB, derby-ul etapei a 3-a din play-off-ul Superligii României.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!