Dan Petrescu regretă doi jucători plecați de la CFR Cluj: Reacția antrenorului

Dan Petrescu regretă doi jucători plecați de la CFR Cluj: Reacția antrenorului

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României după un succes cu 1-0 în fața lui FC Argeș, iar la finalul partidei Dan Petrescu a reacționat.

„Bursucul” a analizat partida câștigată greu de campioana României și a dezvăluit că regretă plecarea a doi jucători care „ar fi jucat” în partida cu piteștenii.

”A fost un meci greu. În prima repriză am avut, cred, vreo patru jucători U23 în teren. O echipă tânără, cu jucători care nu prea au meciuri în picioare şi s-a văzut acest lucru. Nu prea au fost ocazii. Un meci echilibrat.

ADVERTISING

Apoi, au intrat jucătorii cu meciuri în picioare şi era foarte important să nu intrăm în prelungiri. Era foarte greu pentru că erau jucători, precum Peteleu sau Hoban, care nu au mai jucat 90 de minute de nu ştiu când. Fundaşii centrali la fel. Ar fi fost foarte greu.

Mă bucur pentru această victorie. Nu am mai câştigat de mult timp cu 1-0. Mă bucură mai multe lucruri: nu am luat gol, am câştigat, suntem în semifinale, avem moral bun şi nu s-a accidentat nimeni.

(n.r. - despre lot) Aş fi vrut să am un jucător precum Krasniqi pe teren şi apoi să intre el după pauză. Ştiţi că el a mai intrat o dată şi a dat gol. El intră foarte bine de pe bancă, dar pentru mine e titular. Au plecat cei doi jucători, Roger şi Malele. Nici nu mai am ce să comentez de lot. Ambii ar fi jucat. Aveau experienţă.

ADVERTISING

În următoarele meciuri vom suferi la schimbări. Dacă, Doamne Fereşte, se va mai întâmpla ceva, va fi greu", a spus Dan Petrescu la finalul partidei, conform Orange Sport.

Alături de CFR Cluj, s-au mai calificat în semifinalele Cupei României UTA Arad, U Cluj și Sepsi.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!