Gică Hagi, aproape să dea o nouă lovitură financiară: A stabilt prețul pentru transfer

Gică Hagi, aproape să dea o nouă lovitură financiară: A stabilt prețul pentru transfer

Gică Hagi (58 de ani) poate da o nouă lovitură financiară prin transferul unui fotbalist format de „Rege” la propria academie.

Sporting Lisabona îl vrea pe Enes Sali (17 ani), cel mai tânăr marcator din istoria campionatului românesc, scrie ProSport, care notează faptul că portughezii au trimis deja o ofertă concretă pentru transferul fotbalistului cu origini turcești.

Hagi și Farul vor nu mai puțin de 3 milioane de euro pentru a fi de acord cu transferul lui Enes Sali, mai scrie sura menționată anterior. Ciprian Marica, unul dintre patronii de la Farul, a confirmat discuțiile pentru jucătorul din echipa "Regelui".

ADVERTISING

"Sunt niște discuții pentru Sali. Sunt discuţii pentru mai mult jucători. Are 17 ani, e clar că are nevoie să pună pe el, altfel te dezvolţi, altfel creşti în Vest, ăia au patalamaua mult mai bună, ştiu mai bine decât noi lucrurile. E posibil ca ei să-l facă jucătorul care să joace în Vest. E un copil, are nevoie să se dezvolte", a spus Ciprian Marica, potrivit Fanatik.

În acest sezon, Enes Sali a îmbrăcat de 15 ori tricoul constănțenilor, a marcat un gol și a contribuit decisiv în două rânduri.

Enes Sali a devenit cel mai tânăr marcator din istoria fotbalului românesc după ce a înscris într-un meci cu Academica Clinceni la vârsta de 15 ani, 6 luni și 21 de zile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!