Marcel Pușcaș dă de pământ cu căpitanul celor de la FCSB: ”Ce să-i facă Neubert dacă el are piciorul stâng pentru tramvai?”

Marcel Pușcaș dă de pământ cu căpitanul celor de la FCSB: ”Ce să-i facă Neubert dacă el are piciorul stâng pentru tramvai?”

Căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, adus de Gigi Becali de la Viitorul lui Hagi, a fost aspru criticat de un fost mare mijlocaș al Stelei.

Tănase, 25 de ani, a fost criticat dur de Marcel Pușcaș, 59 de ani, președinte în prezent la FC U Craiova, echipă deja promovată în liga secundă din România, patronată de Adrian Mititelu.

”Hai să fim puțin serioși. Ce legătură să aibă Neubert (n.r.: preparatorul fizic german care s-a întors recent la club), dacă Tănase întră mereu în centru să tragă cu dreptul, că piciorul stâng este de tramvai? E foarte previzibil Florin Tănase, un apărător deștept îl poate contracara foarte ușor și mai mereu.

ADVERTISING

Tănase a spus că e nevoie de Neubert la echipă, dar probabil că uneori spui doar ce vor să audă alții, mai sus ca tine. Ce poate să-i facă Neubert lui Vlad care iese la centrare și îi dă o lovitură în cap atacantului?”, spune Pușcaș, într-un interviu pentru cei de la DigiSport, referindu-se la final la penaltiul făcut de Vlad cu CSU Craiova, în ultima partidă disputata de roș-albaștrii, scor 1-2 în Liga 1.

Declarația vine în contextul în care Gigi Becali a recunoscut recent că Florin Tănase i-ar fi spus patronului de la FCSB că este mare nevoie de Neubert în contextul unei pregătiri fizice dezastruoase făcute de fostul staff al lui Bogdan Vintilă:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Gigi Becali își atacă fostul staff după numirea noilor antrenori. Ce mesaj dur a primit de la Tănase: "Adu-l pe Neubert să ne facă și pe noi fotbaliști!"

D.A.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇