Gigi Becali își atacă fostul staff după numirea noilor antrenori. Ce mesaj dur a primit de la Tănase: "Adu-l pe Neubert să ne facă și pe noi fotbaliști!"

Gigi Becali își atacă fostul staff după numirea noilor antrenori. Ce mesaj dur a primit de la Tănase: "Adu-l pe Neubert să ne facă și pe noi fotbaliști!"

Gigi Becali a rupt tăcerea în ceea ce privește actuala situație de la FCSB și a atacat dur fostul staff, acum, după venirea cuplului Toni Petrea – Thomas Neubert, ultimul fiind cunoscutul preparator fizic german, cei doi fiind sprijiniți pe banca tehnică și de fostul fotbalist Mihai Pintilii.

Patronul a povestit în direct la o televiziune de sport ce probleme au întâmpinat Petrea și Neubert, pornind de la un episod în care căpitanul Florin Tănase i-a cerut direct lui Becali aducerea germanului, având în vedere că pregătirea fizică era la un nivel catastrofal.

ADVERTISING

"Mi-a zis Florinel Coman că el nu a mai făcut patru sprinturi calumea de doi ani. MM Stoica mi-a zis că e o încântare ce vede la antrenamente. Toni Petrea vine și spune așa, se iau ușor goluri, înseamnă că jucătorii nu știu să se așeze în teren și nu își păstrează poziția în teren. Le-a explicat un culoar pe care ei pot sta. Să le intre în cap, în reflex, că ei nu pot sta decât în teritoriul ăla. Tănase mi-a spus 'Nea Gigi, adu-l pe Neubert să ne facă și pe noi fotbaliști!' Ei mi-au spus că nu transpirau la antrenamente deloc înainte..".

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, o declarație făcută la televiziunea DigiSport
ADVERTISING

FCSB va evolua sâmbătă seara pe teren propriu cu CFR Cluj, în marele derbi al Ligii 1, LIVE pe SpotMedia.ro de la ora 21.

Ceferiștii sunt la un singur punct în spatele liderului CSU Craiova, care va evolua duminică în deplasare la Botoșani.

Citește și:

Primele declarații făcute de noul antrenor de la FCSB - ce a găsit la echipă

D.A.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇